KEZDŐLAP
 
       
 
Cégünk munkatársai már a Door Doc Kft. megalapítása előtt is a kaputechnika területén dolgoztak. A Hörmann képviselet magyarországi megalakulása óta foglalkozunk a márka termékskálájának telepítésével, szervizelésével és karbantartásával. Szerelőként nagyfokú szakmai tapasztalatot szereztünk, melyet azóta is sikerrel kamatoztatunk. Rendszeresen részt veszünk a Hörmann Hungária Kft., illetve más beszállító partnerünk által szervezett szakmai továbbképzéseken.
 
Köszönettel kollégáink lelkiismeretes, precíz munkavégzésének, valamint adminisztrációnk folya-matos tökéletesítésének, 2006. márciusában sikeresen megszereztük az EN ISO 9001:2000 minősítést, ezzel a számmal: 78 100 061134
A Door Doc 2003-as alakulása óta folyamatosan bővíti termékei és szolgáltatásai palettáját. Az általunk forgalmazott kapuk és automatikák a Hörmann cég termékei, így kezeskedhetünk a kiváló minőségért és a kedvező árfekvésért. Szervizszolgáltatásunk egyedülálló módon nem csak hibaelhárítást, de megelőző karbantartást is magában foglal, minden ügyfelünknek személyre szabott megoldásokat kínálunk.
 
Üzleti filozófiánk lényege: az elégedett ügyfél a legjobb reklám!
 
 
DOOR DOC KFT. - KAPUTECHNIKA • design: Infosystem CDS